Gyakori bajok, amik könnyen jönnek, de annál nehezebb megszabadulni tőlük. És a lóbalzsam.

lóbalzsam izomlázra

Kép forrása: pixabay.com

Vannak problémák, amik szinte észrevétlenül jönnek, és bizony maradnak is, ha nem a megfelelő készítményt használjuk az enyhítésükre. Nézzük meg melyik az a két kellemetlen fájdalom, amit nem szabad elhanyagolni, bizony érdemes minél előbb kezelésbe venni.

  1. Végtagfájdalom

    Ha nem figyelünk oda a végtagjaink teljes jólétére, akkor szinte borítékolható, hogy rövid idő után el is hanyagoljuk őket. Az egész napos monoton ülés, vagy folytonos talpalás után sokan már nem foglalkoznak lábuk állapotával , holott kellene. Az órákon át tartó ülést, vagy állást hamar megérzik a végtagok, és fájdalommal reagálnak rá. Rosszabb esetben pedig még vérkeringési zavarok is kialakulhatnak.

  2. Izomláz, húzódások

    Az egészséges életmód és a sport kézen fogva járnak, azonban nem elég a gyakorlatokat jól végezni, bizony időt kell szánni a nyújtásra, és a felkészülésre is. Az izmoknak ugyanis szükségük van az állandó „háttérápolásra”.

Mire jó a lóbalzsam? Mire föl a nagy rajongótábor?

A lóbalzsamok világában hideg és meleg egyaránt létezik. A hidegfajta, mint amilyen  az Encian készítménye is, hűsíti a fájó pontokat, és menta kivonatával enyhíti a kellemetlen tüneteket.

  • Felfrissíti a megfáradt végtagokat és a sajgó testfelületeket, függetlenül attól, hogy sport okozta-e a sérülés, vagy idősödéssel járó tünet.
  • Ellazítja az izmokat. Egy edzés utáni elfelejtett lenyújtás miatti izomlázra különösen jó, így nem kell napokon át elviselni a húzódó érzést.
  • Mond valamit az elaludt nyak esete? Az embernek szinte még előre nézni is fáj, nemhogy oldalra fordítani a nyakat.. Az ilyenfajta gondokra is ideális segítség.

Vannak termékek, amelyek hemzsegnek a hozzáadott mesterséges anyagoktól. Könnyen belátható: ezek nem valószínű, hogy hatásosak egy sérült felületnek. Az Encian lóbalzsam kizárólag természetből vett összetevőket tartalmaz.

Érdemes mielőbb kipróbálni!

Bővebb információ az Encian lóbalzsamról itt található.